PROJECTEN

We geven je hieronder graag een overzicht van onze projecten om een duidelijk beeld te geven omtrent onze mogelijkheden. Zowel voor industriële doeleinden als voor creatieve projecten (foto/video) kan je onze drones inzetten om je de meest unieke beelden aan te leveren.

Onze zeer uitgebreide vloot kan worden ingezet voor het schieten van jouw thermische beelden, luchtbeelden en inspectiebeelden en worden bediend door ervaren en gediplomeerde drone piloten. Onze ervaring helpt ons om perfecte beelden te schieten die nodig zijn voor uw inspecties of bedrijfsfilms, of om de ideale creatieve insteek toe te passen bij het schieten van de beelden van uw feest.

Graag overleggen we met onze klanten om zeker te zijn dat onze beelden zijn zoals u ze voor ogen had. Maar we staan u ook graag bij met onze ervaring om te zorgen dat uw inspectiebeelden voldoen aan de vereiste normen. Dat doen we met onze uitgebreide vloot, zodat we de toestellen kunnen gebruiken die het meest geschikt zijn voor de beelden die u wenst.

Hebt u nog vragen na het zien van onze portfolio en projecten? Wenst U meer info omtrent onze vloot drones? Of wil u een meer uitgebreide toelichting omtrent onze diensten? Of wil u enkele voorbeeldbeelden bekijken en bespreken? Wij staan u uiteraard graag te woord. Contacteer ons dus gerust!