LUCHTBEELDEN EN INSPECTIEBEELDEN

Drone Industries kan je partner zijn voor zowel private als professionele doeleinden. Je kan op ons een beroep doen voor het schieten van je thermische beelden, luchtbeelden en inspectiebeelden op maat. Kijk hieronder voor meer info omtrent onze diensten en aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen. We kijken al uit naar onze samenwerking en staan u graag te woord!

Luchtbeelden van een trouwceremonie/feest zijn niet langer een onhaalbare droom.
Met onze professionele drones, uitgerust met hoogwaardige camera’s maken wij spectaculaire beelden van jouw bijzondere dag.
Het afleveren van (onbewerkt) beeldmateriaal of een volledig afgewerkte film voor bv bedrijfsfilms behoort ook tot de mogelijkheden. Er kan zowel indoor als outdoor gewerkt worden. Ook voor het fotograferen van immobiliën kan je een beroep op ons doen. Dankzij onze klasse 1 licentie en het gebruik van gecertificeerde drones is het voor ons ook mogelijk om over mensenmassa’s te vliegen bij bv sportevenementen, festivals…
Drone-industries gaat de uitdaging aan om jouw gedroomde reportage professioneel en perfect uit te voeren.

Het in kaart brengen vanuit de lucht van uw bedrijfsterein, beelden maken in uw magazijn / bedrijfshal, uw klanten het uitzicht kunnen tonen vanuit een nog te bouwen appartementsgebouw, zijn maar enkele voorbeelden waarin drone-industries u een oplossing kan bieden. Ook bij het inspecteren van constructies / gebouwen / elektrische installaties kunnen drone beelden vaak een eenvoudige, tijds- en kostenbesparende oplossing zijn en dit vanop een vaak moeilijk bereikbare plaats en/of hoogte. Door het visueel inspecteren van bruggen, sluizen, torens, schouwen, windmolens… kunnen scheurtjes of andere defecten zichtbaar worden op de hoge resolutiebeelden. Warmtelekken in daken, huizen, industrie,… kunnen dan weer opgespoord worden door het gebruik van een thermische camera. Ook kan deze camera ingezet worden voor het opsporen van defecte cellen in zonnepanelen, elektrische leidingen en componenten. Contacteer ons voor meer info omtrent het schieten van uw luchtbeelden en inspectiebeelden!